Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Zolo - Stax Remix Dome Masturbator

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

De Stax Remix Dome Masturbator van Zolo is een sensationeel mannenspeeltje waarbij je jezelf een extra sensatie bezorgd tijdens masturbatie. Je schuift de Zolo Masturbator gemakkelijk om de penis en met de stevige grip kunt je zelf kiezen hoeveel druk je op de penis wilt ervaren.De Stax Remix Dome Masturbator kan los gebruikt worden, maar kan ook gecombineerd worden met andere Zolo Masturbators waarbij je een hele rij uitdagende structuren om de penis zult ervaren zoals de Zolo Loose Hole, Zolo ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Stax Remix Dome Masturbator van Zolo is een sensationeel mannenspeeltje waarbij je jezelf een extra sensatie bezorgd tijdens masturbatie. Je schuift de Zolo Masturbator gemakkelijk om de penis en met de stevige grip kunt je zelf kiezen hoeveel druk je op de penis wilt ervaren.

De Stax Remix Dome Masturbator kan los gebruikt worden, maar kan ook gecombineerd worden met andere Zolo Masturbators waarbij je een hele rij uitdagende structuren om de penis zult ervaren zoals de Zolo Loose Hole, Zolo Dome, 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten