Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Zolo - Glide Cup Masturbator

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Glide Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Glide Zolo Cup is ontworpen om u te laten oefenen om de beste  minnaar te worden. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator. Glijd weg in een zalig orgasme met de Glide Zolo Cup, met ultra gladde motion lotion.  De Glide Zolo Cup heeft een geribbeld intern kanaal waardoor u de ervaring zult hebben uw penis te omsluiten met een levensechte vagina. Het is als..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Glide Zolo Cup van Solo is een ergonomisch ontworpen hand masturbator voor uw solo plezier. De Glide Zolo Cup is ontworpen om u te laten oefenen om de beste  minnaar te worden. Met slechts één vinger bepaalt u de kracht van de zuiging van de hand masturbator. Glijd weg in een zalig orgasme met de Glide Zolo Cup, met ultra gladde motion lotion. 

De Glide Zolo Cup heeft een geribbeld intern kanaal waardoor u de ervaring zult hebben uw penis te omsluiten met een levensechte vagina. Het is als het ware een kunstkutje. U bepaalt zelf hoe nauw de hand masturbator de penis omsluit. Houdt u van lekker strak, dan houd u de masturbator wat strakker. En voor wat meer ruimte geeft u wat meer speling aan de Glide Zolo Cup.

De Glide Zolo Cup:
• Ultra glad glijmiddel voor je genot

• Ideaal voor gebruik in de douche
• Levensecht kanaal
• Ideaal voor op reis

Gerelateerde producten