0
  • Rocks-Off - Rise Vibrating Masturbator Mannen Speeltjes

Rocks-Off - Rise Krachtig Vibrerende Masturbator

  • € 94,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Rise Krachtig Vibrerende Masturbator van Rocks-Off is een automatische masturbator met een krachtige motor. De Rise is de ultieme combinatie tussen innovatie en een stoer mannen seksspeeltje. De Rise Krachtig Vibrerende Masturbator is slank, heeft sensuele rondingen en bezit een knap staaltje technologie om jou met zijn sterke motor tot een geweldig hoogtepunt te brengen.

Met zijn stoere uiterlijk en krachtige motor voorziet de Rise Masturbator je van een geribbelde structuur die je penis masseert in combinatie met de heerlijke pulsaties en vibraties. De body van Rise is stevig en licht prettig in de hand. De masturbator is volledig USB-Oplaadbaar, discreet en de sleeve is geproduceerd van hoogwaardig bodysafe silicone. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Rise Krachtig Vibrerende Masturbator van Rocks-Off is een automatische masturbator met een krachtige motor. De Rise is de ultieme combinatie tussen..

€ 94,90