0
  • Pipedream  - Vibrerende Fuck Slut Masturbator Mannen Speeltjes
  • Pipedream  - Vibrerende Fuck Slut Masturbator Mannen Speeltjes
  • Pipedream  - Vibrerende Fuck Slut Masturbator Mannen Speeltjes
  • Pipedream  - Vibrerende Fuck Slut Masturbator Mannen Speeltjes

Pipedream - Vibrerende Fuck Slut Masturbator

  • € 97,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Vibrerende Fuck Slut Masturbator van Pipedream biedt u het beste van twee werelden, een kunst kutje en kunst anus. Daarbij heeft u ook de optie in handen om te genieten van krachtige vibraties welke u met de afstandbediening kunt besturen. De Fuck Slut Masturbator heeft de vorm van een echte apple-bottom en is gemakkelijk in de hand te gebruiken. De binnenzijde is ingelegd met een uitdagende structuur welke u zult verrassen met een heerlijke stimulatie wanneer u de masturbator over de penis heen en weer beweegt.

De Fuck Slut Masturbator met vibraties heeft zowel een straks kunst kutje als kontje. De Fanta Flesh skin geven u de beleving van een levensechte vagina en anus dankzij zijn comfortabel zachte structuur. De masturbator is geheel geproduceerd van bodysafe materialen en grijpt de penis vast zoals een echte vagina en anus doen, alleen dan nog beter. De masturbator heeft twee tunnels waarbij u zelf kunt kiezen waar u de vibrerende krachtige bullet in stopt voor extra plezier.

Voor extra comfort en nog meer plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken

Materiaal: Fanta Flesh TPE
Lengte: 22 cm
Diepte: 11 cm
Breedte: 16 cm
Bodysafe: Ja
Vibraties: Ja

Laatst Bekeken

De Vibrerende Fuck Slut Masturbator van Pipedream biedt u het beste van twee werelden, een kunst kutje en kunst anus. Daarbij heeft u ook de optie in ..

€ 97,90