Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet

0 beoordelingen

€ 144,90
Op voorraad

De Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet van Pipedream Extreme geeft u het beste van twee werelden: prachtige volle borsten en een heerlijk strak kunstkutje. Geef deze volle borsten de "parelketting" die ze altijd al wilde. Grijp haar bij haar borsten en neem het strakke kunstkutje zo hard als u wilt. De Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet voelt zeer realistisch aan dankzij de TPR Fanta Flesh. Hierdoor is ze heerlijk zacht en zult u het gevoel hebben een echte vrouw te pleasen.Om uw vluggertje..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet van Pipedream Extreme geeft u het beste van twee werelden: prachtige volle borsten en een heerlijk strak kunstkutje. Geef deze volle borsten de "parelketting" die ze altijd al wilde. Grijp haar bij haar borsten en neem het strakke kunstkutje zo hard als u wilt. De Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet voelt zeer realistisch aan dankzij de TPR Fanta Flesh. Hierdoor is ze heerlijk zacht en zult u het gevoel hebben een echte vrouw te pleasen.

Om uw vluggertje wat extra spannend en intens te maken kunt u de (bijgeleverde) bullet in het kutje plaatsen. Zo wordt u verwent met prettige vibraties terwijl u de Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet en uzelf verwent. De Titty Fuck Her Masturbator Met Bullet wordt geleverd met Fanta Flesh Revive Poeder, Pipedream Toy Cleaner en een fijne body lotion.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 17.8 cm
Breedte: 22.9 cm
Hoogte: 10.2 cm
Gewicht: 1.8 kg
Power: 2 x AA Batterijen
Vibrating: Ja
Bodysafe: Ja
Multispeed: Ja

Gerelateerde producten