Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream Extreme - Strakke Kunstkutje Stroker Masturbator

0 beoordelingen

€ 37,90
Op voorraad

Het Strakke Kunstkutje Stroker Masturbator van Pipedream Extreme is een extra strakke masturbator waarbij het kunstkutje wagenwijd open staat om door jou genomen te worden. Dit heerlijke strakke kunstkutje ligt open en bloot voor jou om eens stevig verwent te worden.De Strakke Kunstkutje Stroker Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte vagina, strak en zacht. Met een lengte van 15.2 centimeter en een breedte van 7.6 centimeter is de masturbator ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Het Strakke Kunstkutje Stroker Masturbator van Pipedream Extreme is een extra strakke masturbator waarbij het kunstkutje wagenwijd open staat om door jou genomen te worden. Dit heerlijke strakke kunstkutje ligt open en bloot voor jou om eens stevig verwent te worden.

De Strakke Kunstkutje Stroker Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte vagina, strak en zacht. Met een lengte van 15.2 centimeter en een breedte van 7.6 centimeter is de masturbator een goede maat om heerlijk van te genieten en ligt ze prettig in de hand. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR, FantaFlesh
Lengte: 15.2 cm
Breedte: 7.6
Gewicht: 319 gr
Vibraties: Nee
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten