Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream Extreme - Mini Fuck Me Silly Masturbator

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Mini Fuck Me Silly Masturbator van Pipedream Extreme is een dubbele masturbator waarbij het kunstkontje en kunstkutje wagenwijd open staan om door jou genomen te worden. Deze ultieme fantasy girl staat ligt op haar rug met de benen in de lucht en is klaar om jou ultiem genot te bezorgen. Met haar twee openingen ben je verzekerd van genoeg plezier.De Mini Fuck Me Silly Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte kont en vagina. Met een lengte van..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Mini Fuck Me Silly Masturbator van Pipedream Extreme is een dubbele masturbator waarbij het kunstkontje en kunstkutje wagenwijd open staan om door jou genomen te worden. Deze ultieme fantasy girl staat ligt op haar rug met de benen in de lucht en is klaar om jou ultiem genot te bezorgen. Met haar twee openingen ben je verzekerd van genoeg plezier.

De Mini Fuck Me Silly Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte kont en vagina. Met een lengte van 12.7 centimeter en een breedte van 14 centimeter is de masturbator een goede maat om heerlijk van te genieten en ligt ze prettig in de hand. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR, FantaFlesh
Lengte: 12.7 cm
Breedte: 14 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten