Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • PicoBong - Remoji Blowhole M-Cup Mannen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Blowhole M-Cup Mannen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Blowhole M-Cup Mannen Speeltjes

PicoBong - Remoji Blowhole M-Cup Masturbator

  • € 139,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 14,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Remoji Blowhole M-Cup Masturbator van PicoBong, het dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een vibrerende masturbatie cup waarmee je geniet van mind-blowing sensaties.De Remoji Blowhole M-Cup Masturbator is een masturbatie cup welke je verwent met 6 intense vibratie settings welke je eenvoudig kunt besturen via de veilige mobiele app, maar uiteraard ook via de knopjes op de masturbator.

Wanneer je de Remoji Blowhole M-Cup Masturbator via de app wilt besturen, is het van belang dat je beschikt over een iOS of Android apparaat. Download de gratis REMOJI app en je bent klaar om te gaan genieten.De Remoji Blowhole M-Cup Masturbator is ontworpen om te gebruiken zonder dat je de penis moet masturberen om zo een geheel unieke wijze van masturbator gebruik te realiseren.

De intense sensaties van de Remoji Blowhole M-Cup Masturbator zijn voelbaar in de gehele penis en omliggende lichaamsdelen en je kunt deze heerlijke sensaties gemakkelijk besturen via de bijbehorende app of via de knopjes. De Remoji Blowhole M-Cup Masturbator is geproduceerd van siliconen en ABS plastic, is 100% waterproof en volledig USB-Oplaadbaar.

Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op water basis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen & ABS
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
Besturing: App (iOS & Android)
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Geluid: Minimaal

Laatst Bekeken

De Remoji Blowhole M-Cup Masturbator van PicoBong, het dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een vibrerende masturbatie cup waarmee je genie..

€ 139,90