Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Perfect Fit - The Boss Stroker Masturbator Blauw

0 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

The Boss heeft een innovatief dik ontwerp dat zorgt voor meer intense ervaring van strelen en betere grip. Zijn interne ribben en noppen geeft de gebruiker extra stimulatie. Het luchtgat op het uiteinde zorgt voor een meer comfortabele pasvorm en maakt het makkelijk te gebruiken, trek het product strak over je penis zodat de lucht eruit gaat. Gebruik wat glijmiddel aan de binnen- en buitenkant.  The Boss is gemaakt van SilaSkin, dat is een perfecte mix van siliconen en TPR waardoor het een on..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

The Boss heeft een innovatief dik ontwerp dat zorgt voor meer intense ervaring van strelen en betere grip. Zijn interne ribben en noppen geeft de gebruiker extra stimulatie. Het luchtgat op het uiteinde zorgt voor een meer comfortabele pasvorm en maakt het makkelijk te gebruiken, trek het product strak over je penis zodat de lucht eruit gaat. Gebruik wat glijmiddel aan de binnen- en buitenkant. 

The Boss is gemaakt van SilaSkin, dat is een perfecte mix van siliconen en TPR waardoor het een ongelooflijke rekbaarheid geeft. De breedste uitwendige diameter is 6,4 cm en de volledige lengte is 16,5 cm, die de meeste jongens van iedere vorm en grootte passen. The Boss is verkrijgbaar in blauw en is veilig te gebruiken met water gebaseerde glijmiddelen. Grondig wassen met milde zeep en water. Vergeet niet, dit is geen anticonceptiemiddel of een vervanging van een condoom. Dit product is niet te gebruiken met latex producten.

Perfect Fit producten die worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor volwassene en te gebruiken als speeltjes voor plezier. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Geen medische claims worden gegarandeerd of gesuggereerd door het gebruik van deze producten.

Gerelateerde producten