Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Viberende Penis Teaser

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

De Viberende Penis Teaser van Fetish Fantasy is een seksspeeltje voor mannen dat hen verwent met geweldige sensaties op de eikel dankzij de heerlijke vibraties. De Viberende Penis Teaser sleeve is geproduceerd van levensecht lijkend TPR en omhelst de penis zoals een strak kutje zou doen, net echt alleen nog beter. De vibrerende bullet plaats je eenvoudig in de uitsparing aan einde van de sleeve waarmee je geniet van 7 krachtige vibratie opties.De Viberende Penis Teaser geeft je met zijn strakke ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Viberende Penis Teaser van Fetish Fantasy is een seksspeeltje voor mannen dat hen verwent met geweldige sensaties op de eikel dankzij de heerlijke vibraties. De Viberende Penis Teaser sleeve is geproduceerd van levensecht lijkend TPR en omhelst de penis zoals een strak kutje zou doen, net echt alleen nog beter. De vibrerende bullet plaats je eenvoudig in de uitsparing aan einde van de sleeve waarmee je geniet van 7 krachtige vibratie opties.

De Viberende Penis Teaser geeft je met zijn strakke sleeve de sensatie van een real life blow-job. Met de drukknop op de bullet schakel je eenvoudig tussen de 7 verschillende vibratie en pulsatie opties. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Power: 2 x AA batterijen
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja


Gerelateerde producten