Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Vicky Vette Blowjob Sucker Masturbator

0 beoordelingen

€ 39,90
Tijdelijk Uitverkocht

De Vicky Vette MILF Quickie Blowjob Sucker by Doc Johnson is een kunstmondje, oftewel replica, van de MILF Superster Vicky Vette. Het kunstmondje is op ware schaal nagemaakt en tot masturbator gemaakt. Dit is de ideale masturbator voor wanneer u zin heeft in een heerlijke en snelle blowjob. Het is namelijk niet voor niets de MILF Quickie Blowjob Sucker. De Blowjob Sucker heeft een inwendige bullet waarvan u kunt genieten van 7 verschillende krachtige vibraties. Geniet van Vicky Vette's kunstmond..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Vicky Vette MILF Quickie Blowjob Sucker by Doc Johnson is een kunstmondje, oftewel replica, van de MILF Superster Vicky Vette. Het kunstmondje is op ware schaal nagemaakt en tot masturbator gemaakt. Dit is de ideale masturbator voor wanneer u zin heeft in een heerlijke en snelle blowjob. Het is namelijk niet voor niets de MILF Quickie Blowjob Sucker. De Blowjob Sucker heeft een inwendige bullet waarvan u kunt genieten van 7 verschillende krachtige vibraties. Geniet van Vicky Vette's kunstmondje en laat u verwennen. 

Voor extra plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPE
Lengte: 16.5 cm
Schacht: 15.5 cm
Diameter: 5 cm
Bodysafe: Ja
Power: 3x Button Cell Batterij (inclusief)
Vibraties: Ja

Gerelateerde producten