Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Mood Ur3 Stroker Thrill

0 beoordelingen

€ 22,90
Op voorraad

De Mood Ur3 Stroker Thrill  van Doc Johnson is een masturbator waarmee je het levensechte gevoel van een kutje zult ervaren. De real feel materialen hebben een basis van hoogwaardige siliconen en zorgen voor een iconische sensatie en geven je de tedere ervaring van een echte huid. De Mood Ur3 Stroker Thrill  is zeer hygienisch in gebruik en past zich aan de temperatuur van jouw lichaam aan. Knijp zo hard je wilt om zo een extra strak kutje te ervaren. De Mood Ur3 Stroker Thrill  is flexibel, hee..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Mood Ur3 Stroker Thrill  van Doc Johnson is een masturbator waarmee je het levensechte gevoel van een kutje zult ervaren. De real feel materialen hebben een basis van hoogwaardige siliconen en zorgen voor een iconische sensatie en geven je de tedere ervaring van een echte huid. De Mood Ur3 Stroker Thrill  is zeer hygienisch in gebruik en past zich aan de temperatuur van jouw lichaam aan. 

Knijp zo hard je wilt om zo een extra strak kutje te ervaren. De Mood Ur3 Stroker Thrill  is flexibel, heeft een goede grip, een spannende structuur aan de binnenzijde en met zijn ergonomische design ligt hij prettig in de hand. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Lengte: 11 cm
Diameter: 4.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten