Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Alpha One - The Alpha One Vibrerende Masturbator

0 beoordelingen

€ 104,90
Op voorraad

De The Alpha One Vibrerende Masturbator van Alpha One is een luxueus en veelzijdig seksspeeltje voor mannen, stellen en is daarnaast ook een orale vibrator. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is voorzien van een krachtige vibrator waarmee je geniet van 3 snelheden. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is te gebruiken als een masturbator, een vibrerende cockring, extra sensaties tijdens een blow-job en zelfs een natuurlijke penis vergroting tool.Het ontwerp van de The Alpha One Vibrerende..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De The Alpha One Vibrerende Masturbator van Alpha One is een luxueus en veelzijdig seksspeeltje voor mannen, stellen en is daarnaast ook een orale vibrator. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is voorzien van een krachtige vibrator waarmee je geniet van 3 snelheden. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is te gebruiken als een masturbator, een vibrerende cockring, extra sensaties tijdens een blow-job en zelfs een natuurlijke penis vergroting tool.

Het ontwerp van de The Alpha One Vibrerende Masturbator is discreet en luxe. Het geborstelde staal wat comfortabel in de hand ligt en daarnaast ook hygienisch. De siliconen ring geeft een comfortabel zacht gevoel rondom de penis. Een ideaal seksspeeltje om samen te gaan ontdekken, maar dat ook leuk is voor solo gebruik. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het speeltje eenvoudig met een toy cleaner.
Gerelateerde producten