0
  • Alpha One - The Alpha One Vibrerende Masturbator Mannen Speeltjes

Alpha One - The Alpha One Vibrerende Masturbator

  • € 104,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De The Alpha One Vibrerende Masturbator van Alpha One is een luxueus en veelzijdig seksspeeltje voor mannen, stellen en is daarnaast ook een orale vibrator. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is voorzien van een krachtige vibrator waarmee je geniet van 3 snelheden. De The Alpha One Vibrerende Masturbator is te gebruiken als een masturbator, een vibrerende cockring, extra sensaties tijdens een blow-job en zelfs een natuurlijke penis vergroting tool.

Het ontwerp van de The Alpha One Vibrerende Masturbator is discreet en luxe. Het geborstelde staal wat comfortabel in de hand ligt en daarnaast ook hygienisch. De siliconen ring geeft een comfortabel zacht gevoel rondom de penis. Een ideaal seksspeeltje om samen te gaan ontdekken, maar dat ook leuk is voor solo gebruik. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het speeltje eenvoudig met een toy cleaner.
Laatst Bekeken

De The Alpha One Vibrerende Masturbator van Alpha One is een luxueus en veelzijdig seksspeeltje voor mannen, stellen en is daarnaast ook een oral..

€ 104,90