Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop Mannen Speeltjes

Pipedream Dollz - Mona Mountains Opblaaspop

  • € 169,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 14,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je op zoek bent naar een bad-ass brotha met een lange lul voor je vrouw dan ben ik je vent, Reggie! Ik ben Reggie Pipes en het is nou eenmaal zo 'when you go black you never go back’!  Ik ben een lean, mean, big-dick machine en ik kan niet wachten om je er van langs te geven met mijn zoete donkere chocolade! Je hebt altijd gedroomd om het met een 'Husler from the hood’  te doen, dus nu is je kans om 'Black Magic’ te ervaren! Luister niet naar die dwazen die zeggen dat de grootte er niet toe doet. Ik heb een centimeters lange lul klaar voor jou om op te zuigen!"

Deze ongelooflijke levensgrote opblaaspop is zorgvuldig ontworpen met realistische mogelijkheden voor een levensechte ervaring. Zijn sexy 3-D gevormde gezicht, ultra-zachte en parmantige tepels, super-strakke kont en stevig 7-inch pik voelen zelfs beter aan dan het echte werk! Een opblaas pomp, vinyl reparatieset, instructies zijn inbegrepen en handig te gebruiken.

Hoe op te blazen :
BLAAS NIET TEVEEL LUCHT IN. Maak geen gebruik van een elektrische compressor, dit om over-inflatie te voorkomen. In plaats daarvan gebruikt u de meegeleverde handpomp om de pop op te blazen tot 90 % capaciteit. Laat het  gedurende tien minuten rusten, zodat de lucht zich gelijkmatig kan verspreiden binnen de pop voordat ze volledig opgeblazen wordt. Hoe minder lucht in de pop, hoe minder druk op het apparaat tijdens het gebruik.

Reinigingsinstructies :
Om het Fanta Flesh ™ stuk te reinigen, verwijder het en maakt het apart van de pop schoon. Spoel de Fanta Flesh ™ in warm water, scrob het daarna met speciale „ toy cleaner”, zowel intern als extern met uw handen of een zachte doek. Spoel met warm water, dep vervolgens droog met een niet-pluizende doek. Besproei zowel intern als extern met Fanta Flesh ™ Revive poeder om het overtollige vocht te laten drogen en om te helpen de zachtheid van het materiaal te behouden .

Om de pop te reinigen; afspoelen met warm water, daarna voorzichtig schrobben met „toy cleaner”, maak gebruik van uw handen of een zachte doek. 
Vermijd het gebruik van ruwe doeken of sponzen, deze kunnen het materiaal beschadigen. Spoel het na het schrobben opnieuw af met warm water. Dep het droog met een niet-pluizende doek.

Instructies voor opslag :
Laat de pop leeg lopen, vouw het daarna voorzichtig op en verpak het daarna losjes in een niet-pluizende doek. Bewaar het op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht, zoals bijvoorbeeld in een koffer of kast.

Overige:
Vermijd scherpe voorwerpen. Repareer een lek meteen met de bijgeleverde reparatiekit en instructieblad. Zorg ervoor dat het lek schoon en droog is voor een luchtdichte afsluiting. Vermijd glijmiddelen en lotions in het haar om beschadiging en klitten te voorkomen.

Laatst Bekeken

Als je op zoek bent naar een bad-ass brotha met een lange lul voor je vrouw dan ben ik je vent, Reggie! Ik ben Reggie Pipes en het is nou eenmaal zo '..

€ 169,90