Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop Mannen Speeltjes
  • Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop Mannen Speeltjes

Pipedream Dollz - Allie McSqueal Opblaaspop

  • € 99,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 14,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Hey jongens, ik vergat een slipje te dragen voor deze fotoshoot … sorry als ik iemand beledigd heb! Ik denk dat dat is waarom ze me Allie McSqueal noemen. Je weet maar nooit wanneer je een harde pik tegen komt en ben ik dus altijd klaar om te neuken. Ik hoop dat je van mijn strakke kleine gleuf houd en scheer mijn poesje kaal voor jou. Ik weet hoe leuk je het vindt op die manier! Ook heb ik stevige, parmantige tieten en ik vind het gewoon leuk als je in mijn tepels knijpt! Er is niet veel nodig om me geil te krijgen, alleen maar praten maakt me al een beetje nat. Waar wacht je nog op! Ik ben klaar voor jou grote lul!” 

Deze ongelooflijke levensgrote opblaaspop is zorgvuldig ontworpen met realistische mogelijkheden voor een levensechte ervaring. Haar sexy bedrukte gezicht is voorzien van een zachte en sensuele open mond die klaar en bereid is om te bewijzen hoe diep u haar keel kan nemen! Haar parmantige borsten, realistisch kut en super strakke kont voelen nog beter dan het echte werk! Vinyl reparatieset inbegrepen.

Hoe op te blazen :
BLAAS NIET TEVEEL LUCHT IN. Maak geen gebruik van een elektrische compressor, dit om over-inflatie te voorkomen. In plaats daarvan gebruikt u de meegeleverde handpomp om de pop op te blazen tot 90 % capaciteit. Laat het  gedurende tien minuten rusten, zodat de lucht zich gelijkmatig kan verspreiden binnen de pop voordat ze volledig opgeblazen wordt. Hoe minder lucht in de pop, hoe minder druk op het apparaat tijdens het gebruik.

Reinigingsinstructies :
Om het Fanta Flesh ™ stuk te reinigen, verwijder het en maakt het apart van de pop schoon. Spoel de Fanta Flesh ™ in warm water, scrob het daarna met speciale „ toy cleaner”, zowel intern als extern met uw handen of een zachte doek. Spoel met warm water, dep vervolgens droog met een niet-pluizende doek. Besproei zowel intern als extern met Fanta Flesh ™ Revive poeder om het overtollige vocht te laten drogen en om te helpen de zachtheid van het materiaal te behouden .

Om de pop te reinigen; afspoelen met warm water, daarna voorzichtig schrobben met „toy cleaner”, maak gebruik van uw handen of een zachte doek. 
Vermijd het gebruik van ruwe doeken of sponzen, deze kunnen het materiaal beschadigen. Spoel het na het schrobben opnieuw af met warm water. Dep het droog met een niet-pluizende doek.

Instructies voor opslag :
Laat de pop leeg lopen, vouw het daarna voorzichtig op en verpak het daarna losjes in een niet-pluizende doek. Bewaar het op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht, zoals bijvoorbeeld in een koffer of kast.

Overige:
Vermijd scherpe voorwerpen. Repareer een lek meteen met de bijgeleverde reparatiekit en instructieblad. Zorg ervoor dat het lek schoon en droog is voor een luchtdichte afsluiting. Vermijd glijmiddelen en lotions in het haar om beschadiging en klitten te voorkomen.

Laatst Bekeken

Hey jongens, ik vergat een slipje te dragen voor deze fotoshoot … sorry als ik iemand beledigd heb! Ik denk dat dat is waarom ze me Allie McSqueal noe..

€ 99,90