Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream Extreme - Tender Twat Masturbator

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Het Tender Twat Masturbator van Pipedream Extreme is een strakke masturbator waarbij het kunstkutje wagenwijd open staat om door jou genomen te worden. Dit heerlijke strakke kunstkutje ligt open en bloot voor jou om eens stevig verwent te worden. Met haar levensechte uiterlijk nodigt deze strakke poes je uit voor een potje stevige seks.De Tender Twat Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte vagina, strak en zacht. Met een lengte van 11.8 centime..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Het Tender Twat Masturbator van Pipedream Extreme is een strakke masturbator waarbij het kunstkutje wagenwijd open staat om door jou genomen te worden. Dit heerlijke strakke kunstkutje ligt open en bloot voor jou om eens stevig verwent te worden. Met haar levensechte uiterlijk nodigt deze strakke poes je uit voor een potje stevige seks.

De Tender Twat Masturbator is geproduceerd van hoogwaardige FantaFlesh en voelt daarom net zoals een echte vagina, strak en zacht. Met een lengte van 11.8 centimeter en een breedte van 5.5 centimeter is de masturbator een goede maat om heerlijk van te genieten en ligt ze prettig in de hand. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR, FantaFlesh
Lengte: 11.8 cm
Breedte: 5.5 cm
Vibraties: Nee
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten