Customer Support Support Chat: Offline

Sqweel - Sqweel XT Orale Masturbator

0 beoordelingen

€ 74,90
Op voorraad

De Sqweel XT Orale Masturbator van Sqweel is een sensationeel seksspeeltje voor mannen. Breng wat (waterbasis) glijmiddel aan op de penis en geniet van de 10 roterende Turbo Tongen die je penis een heerlijk lik beurt geven. Schakel vervolgens tussen de variabele snelheden en patronen en ervaar een intens hoogtepunt.De Sqweel XT Orale Masturbator heeft twee sets Turbo Tongen voor een explosieve orale seks simulatie. De zachte tong geeft je een subtiele massage terwijl de meer stevige tong je een ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Sqweel XT Orale Masturbator van Sqweel is een sensationeel seksspeeltje voor mannen. Breng wat (waterbasis) glijmiddel aan op de penis en geniet van de 10 roterende Turbo Tongen die je penis een heerlijk lik beurt geven. Schakel vervolgens tussen de variabele snelheden en patronen en ervaar een intens hoogtepunt.


De Sqweel XT Orale Masturbator heeft twee sets Turbo Tongen voor een explosieve orale seks simulatie. De zachte tong geeft je een subtiele massage terwijl de meer stevige tong je een sterkere sensatie geeft. De Sqweel XT Orale Masturbator heeft 3 snelheden en 3 patronen waar je uit kunt kiezen die je gemakkelijk bestuurd met de on-board knopjes.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Aantal Tongen: 10
Snelheden: 3
Patronen: 3
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten