Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Roto Penis Massager

0 beoordelingen

€ 74,90
Op voorraad

Maak je klaar voor de Vibrating Roto-Teazer, de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende vibrerende masturbator ooit! Nooit meer pompen of knijpen - druk gewoon op de knop en geniet van mind-blowing stimulatie speciaal ontwikkeld om je harder dan ooit tevoren te laten klaarkomen! In tegenstelling tot gewone strokers die nauwelijks op en neer bewegen, geeft de vibrerende Roto - Teazer met zijn geavanceerde mechanismen een hele nieuwe draai aan mannelijke masturbatie! Met elke cirke..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Maak je klaar voor de Vibrating Roto-Teazer, de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende vibrerende masturbator ooit! Nooit meer pompen of knijpen - druk gewoon op de knop en geniet van mind-blowing stimulatie speciaal ontwikkeld om je harder dan ooit tevoren te laten klaarkomen!

In tegenstelling tot gewone strokers die nauwelijks op en neer bewegen, geeft de vibrerende Roto - Teazer met zijn geavanceerde mechanismen een hele nieuwe draai aan mannelijke masturbatie! Met elke cirkelvormige beweging, omsluit de superzachte siliconen huls de gevoelige delen van je penis terwijl je honderden kleine tintelingen voelt die een echte mond nooit zou kunnen reproduceren! De cirkelvormige bewegingen en 7 spannende pulsatie patronen zorgen voor de ultieme hands-free voldoening wanneer je maar wilt én zo lang als je maar wilt! 

Batterijen(AA) niet inbegrepen

Gerelateerde producten