Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Oplaadbare Roto-Bator Masturbator Kontje

0 beoordelingen

€ 119,90
Op voorraad

De Oplaadbare Roto-Bator Masturbator met Kontje is de meest intense en geavanceerde roterende masturbator die u zich kunt voorstellen. De Oplaadbare Roto-Bator is een masturbator met ultieme turbo kracht dat al het werk voor u uit handen neemt. U hoeft niet te pompen, stroken of te knijpen - het enige dat u doet is de knop indrukken en genieten van een mind-blowing stimulatie welke is ontwikkeld om u een nog intenser orgasme te laten beleven. In tegenstelling tot de reguliere masturbators die..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Oplaadbare Roto-Bator Masturbator met Kontje is de meest intense en geavanceerde roterende masturbator die u zich kunt voorstellen. De Oplaadbare Roto-Bator is een masturbator met ultieme turbo kracht dat al het werk voor u uit handen neemt. U hoeft niet te pompen, stroken of te knijpen - het enige dat u doet is de knop indrukken en genieten van een mind-blowing stimulatie welke is ontwikkeld om u een nog intenser orgasme te laten beleven.

In tegenstelling tot de reguliere masturbators die nauwelijks op en neer bewegen heeft de Roto-Bator een geavanceerd roterend mechanisme dat een geheel nieuwe twist aan mannelijke masturbatie geeft. Met elke rotatie van de zachte TPR sleeve, ervaart u het strakke kontje rondom uw penis terwijl uw gevoelige plekjes geplaagd worden door een plagende structuur binnenin de sleeve. Dit is mogelijk nog beter dan het echte werk! 

De Oplaadbare Rotor-Bator heeft een ultra sterke motor, welke volledig automatisch werkt en u voorziet van 9 vibrerende rotatie patronen. Elk patroon heeft een kleurrijk LED licht dat bij elk patroon van kleur veranderd. De Rotor-Bator heeft ook een reverse knop, waarmee  u de masturabator zijn werk in tegenovergestelde beweging kunt laten doen. De lange cilinder en stretchy sleeve maakt het mogelijk voor vrijwel elke maat penis om te genieten van de Rotor-Bator.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygiënisch met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR & ABS
Lengte: 23.5 cm
Diepte: 14.5 cm
Breedte: 7 cm
Hoogte: 7 cm
Omtrek: 21.8 cm
Diameter: 6.9 cm
Gewicht: 44 gr
Bodysafe: Ja
Rotaties: Ja
Vibraties: Ja
Power: USB Oplaadbaar
Multispeed: Ja

Gerelateerde producten