Customer Support Support Chat: Online

Hot Octopuss - Pulse III Solo Oscillator Masturbator

6 beoordelingen

€ 94,90
Op voorraad

  • Extra krachtige PulsePlate voor continue krachtige stimulatie
  • Oscillatie stimuleert het ontstaan en het behoud van een erectie
  • Grotere vleugels en daarom geschikt voor elke penis afmeting
  • 100% waterproof en USB-oplaadbaar via magnetisch systeem

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Pulse III Solo Oscillator Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is de vernieuwde en verbeterde versie van de originele Pulse II Solo Oscillator Masturbator. Pulse Oscillator is een unieke masturbator en met geen andere automatische masturbator te vergelijken. Verbeterpunten aan de Pulse III Solo Oscillator Masturbator ten opzicht van de Pulse II Solo Oscillator Masturbator is dat Pulse III Solo een sterkere PulsePlate heeft, waterproof is, USB-Oplaadbaar is via een click and charge magneet systeem en de vleugels beter zijn aangepast op verschillende afmetingen van de penis.

De verbetering in de PulsePlate resulteert in een nog krachtigere oscillatie stimulatie waardoor de penis nog meer intens gestimuleerd wordt. Daarnaast is het mechanisme in de PulsePlate verbeterd waardoor de kracht van de oscillatie niet verminderd bij intensief gebruik. Een fijne verbetering is het volledig waterproof zijn van Pulse III Solo Oscillator Masturbator. Op deze manier ervaar je meer bewegingsruimte tijdens de masturbatie, omdat je de Pulse III Solo Oscillator Masturbator ook onder de douche kunt gebruiken. 

De Pulse III Solo Oscillator Masturbator:
- Heeft een verbeterde PulsePlate voor continue krachtige oscillatie stimulatie
- Stimuleert het ontstaan van de erectie vanuit slappe toestand
- Is 100% waterproof en kan daarom mee in de douche
- Heeft ruimere vleugels welke de penis perfect omsluiten
- De vleugels zorgen ervoor dat ook grotere penissen in de Pulse III Solo Oscillator Masturbator passen
- Heeft een nieuw USB-Oplaadbaar magnetisch klik systeem

De Pulse III Solo Oscillator Masturbator is geschikt voor elke afmeting penis. Doordat de vleugels wat ruimer en flexibeler zijn, past elke penis in zowel slappe als erecte toestand in de oscillator. De vleugels van de Pulse III Solo omsluiten de penis meer dan de Pulse II Solo doet en geeft je daarom een meer levensecht gevoel tijdens de masturbatie en een groter oppervlak om te stimuleren. Een blijvende functie is uiteraard dat de Pulse II Solo een masturbator is welke gebruikt kan worden ter stimulatie van de erectie. 

Met het click en charge magneet systeem ben je er zeker van dat de Pulse III Solo altijd geheel naar behoren is opgeladen. Daarnaast is het slechts een kwestie van de lader op de Pulse klikken en kan er daarom nooit sprake zijn van een defecte ingang. De Pulse III Solo Oscillator Masturbator heeft dezelfde afmeting als zijn voorganger, ligt prettig in de hand en heeft een siliconen coating. Dankzij de siliconen coating voelt de masturbator comfortabel zacht aan rondom de penis.

Voor nog meer plezier en extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 11 cm
Breedte: 6 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Besturing: Drukknoppen
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten