0

Gratis Obsessive Give-Away

  • BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje Mannen Speeltjes
  • BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje Mannen Speeltjes
  • BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje Mannen Speeltjes
  • BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje Mannen Speeltjes
  • BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje Mannen Speeltjes

BKK - Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje

  • € 149,90 (adviesprijs)
  • € 129,90
    - 13%
  • Je bespaart: € 20,00
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis
Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Product vergelijk

Het Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje

Het Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje, ook wel BKK Cyberseks Cup genoemd, van BKK is een evolutionair seksspeeltje voor mannen die virtual reality en masturbatie met elkaar combineert op een interactieve manier. De set bestaat uit een masturbator met motion-sensing, een Virtual Reality Bril en een App. De App is compleet veilig en geschikt voor zowel Android en iPhone telefoons. De telefoon wordt in de Virtual Reality Bril geplaatst en dient daarom een afmeting te hebben tussen 12 en 15 centimeter, zoals de iPhone 5 tot en met 6 Plus, Nexus 4 tot Note 5. 


Wat doet de BKK Cyberseks Cup?

Met de BKK Cyberseks Cup speel je feitelijk een 3D Mobiel Porno Spel via de speciaal ontworpen app. Deze beleef je via de Virtual Reality Bril waarin je je telefoon plaatst. In dit spel kun jij in deze 3D wereld jouw hoogstpersoonlijke eigen 3D vriendin ontwerpen. Jij mag kiezen hoe haar lichaam eruit ziet, wat haar huidskleur en haarkleur is en je kunt zelfs haar outfit uitkiezen. Daarna zet je haar neer op de plek waar je haar wilt, zoals op een bed, op de bank, in de douche of waar dan ook waar jouw fantasie je brengt. Vervolgens breng je haar in je favoriete positie: doggy-style, op haar rug, tegen de muur of haar benen gespreid. Nu is jouw girlfriend-experience klaar om door jou genomen te worden. Dit is waar de motion-sension Masturbator in beeld komt, want jouw penetratie in de cup zorgt voor een directe interactie met wat er in jouw 3D wereld gebeurd. Zo kun je van dichtbij zien welke sexy vrouw je aan het nemen bent en haar reactie hierop.

De Masturbator Cup.

De BKK Cybersex Masturbator Cup is een high tech visueel seksspeeltje dat een ingebouwde motion sensor heeft waarbij elke beweging die jij in de cup maakt door middel van penetratie, gevolgd wordt door het beeld dat je ziet door de Virtual Reality Bril. Deze verbinding wordt tot stand gebracht door een directe bluetooth verbinding tussen de masturbator en jouw telefoon. Dus wanneer jij je penis in het kunstkutje steekt, zie jij op je bril dat jouw virtuele penis het kutje van jouw virtual girlfriend in glijd. 

De Virtual Reality Bril.

De BKK Virtual Reality Bril is een bril die via de bluetooth connectie met je telefoon samenwerkt. Zodra je de app opstart en de VR Mode aanzet kun je de jouw telefoon in de Bril stoppen en dan duik je direct jouw Virtual Reality wereld in. Telefoons dienen daarom een afmeting te hebben tussen 12 en 15 centimeter, zoals de iPhone 5 tot en met 6 Plus, Nexus 4 tot Note 5. 

Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Diameter Groter dan 5.0 cm
Functie Masturbatie
Kleur Zwart
Lengte 25 - 30 cm
Materiaal
Power USB-Oplaadbaar

Laatst Bekeken

-13% BKK - Virtual Cyberseks Mast.. BKK - Virtual Cyberseks Mast..

Het Virtual Cyberseks Masturbatie SeksspeeltjeHet Virtual Cyberseks Masturbatie Seksspeeltje, ook wel BKK Cyberseks Cup genoemd, van BKK is een evolut..

€ 129,90 € 149,90