Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Apollo - Automatische Masturbator Rotator Stroker

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Automatische Masturbator Rotator Stroker van Apollo is een zeer krachtig seksspeeltje voor mannen. Deze Automatische Masturbator Rotator Stroker kent 7 rotatie functies waarmee je eenvoudig geniet van een heerlijke stimulatie dankzij de gestructureerde sleeve voor extra plezier en uitdaging. De masturbator is volledig draadloos en verkrijgt zijn power door 4 x AAA batterijen.De sleeve van de Automatische Masturbator Rotator Stroker is uitneembaar, zodat je deze na gebruik eenvoudig en op zeer..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Automatische Masturbator Rotator Stroker van Apollo is een zeer krachtig seksspeeltje voor mannen. Deze Automatische Masturbator Rotator Stroker kent 7 rotatie functies waarmee je eenvoudig geniet van een heerlijke stimulatie dankzij de gestructureerde sleeve voor extra plezier en uitdaging. De masturbator is volledig draadloos en verkrijgt zijn power door 4 x AAA batterijen.

De sleeve van de Automatische Masturbator Rotator Stroker is uitneembaar, zodat je deze na gebruik eenvoudig en op zeer hygienische wijze kunt reinigen. De masturbator heeft en lengte van 28 centimeter en ligt met een diameter van 7 centimeter prettig in de hand. De penetratie diepte is 11.5 centimeter en daarmee een perfecte maat voor vrijwel elke man. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 28 cm
Lengte Schacht: 11.5 cm
Diameter: 7 cm
Power: 4 x AAA Batterijen
Multifunctioneel: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten