0
  • Fleshlight Girls - Teagan Presley Primal Mannen Speeltjes
  • Fleshlight Girls - Teagan Presley Primal Mannen Speeltjes
  • Fleshlight Girls - Teagan Presley Primal Mannen Speeltjes

Fleshlight Girls - Teagan Presley Primal

  • € 79,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - Onderhoudspoeder

Renewing Powder

€ 9,90

Fleshlight - FleshWash

FleshWash

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Ashley Ann Erickson werd thuis liefkozend Teagan genoemd naar de dochter van Elvis Presley en zo ontstond haar artiestennaam Teagan Presley. Al op jonge leeftijd startte ze haar porno carriere en was ze vooral te zien in vele anale scenes. Eén van haar favorieten. Teagen Presley is een ondeugende dame die wel van wanten weet en ze kan niet wachten tot jij haar eens flink komt verwennen.

De Teagan Presley Primal Sleeve bestaat uit verschillende kamers met elk hun eigen structuur. Op deze manier waan je je continu in een levensechte vagina en ervaar je continu verschillende sensaties bij elke stoot die je maakt. Glijd de Teagan Presley Primal binnen en je zult een strak kutje voelen waarna je doorstoot tot een structuur waar allerlei noppen aanwezig zijn voor een heerlijke massage van de gehele penis en eikel. 

Voor extra veel plezier raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis en na gebruik je Fleshlight te reinigen met een toy cleaner.


Kenmerken

Diameter: 0,7 to 1,9 cm
Lengte: 25,4 c

Hot Stuff is een officiële Fleshlight Reseller. Dit houdt in dat u altijd originele artikelen zult ontvangen.

Laatst Bekeken

Ashley Ann Erickson werd thuis liefkozend Teagan genoemd naar de dochter van Elvis Presley en zo ontstond haar artiestennaam Teagan Presley. Al op jon..

€ 79,90