0
  • Fleshlight Girls - Romi Rain Storm Mannen Speeltjes
  • Fleshlight Girls - Romi Rain Storm Mannen Speeltjes

Fleshlight Girls - Romi Rain Storm

  • € 79,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - Onderhoudspoeder

Renewing Powder

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 250 ml

Fleshlube Waterbasis Glijmiddel 250 ml

€ 17,90

Fleshlight - Fire Waterbasis Glijmiddel 250 ml

Fleshlube Fire Waterbased Lube 250 ml

€ 15,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Bekend om haar explosieve seksualiteit, heeft Storm Romi's gewaagde persoonlijkheid en adembenemende schoonheid samen in een prachtige verpakking. Met een boeiende 'stormkamer', die zal aanvoelen alsof je geraakt wordt met plezier vanuit elke mogelijke hoek, zul je dieper in een 'cycloon kloof' komen die bestaat uit een ultrastrakke zuigkamer en stimulerende bewegende muren. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn.

De Romi Rain Storm van Fleshlight is de nieuwste Fleshlight Girls en laat je daarmee genieten van het kunstkutje van Romi Rain Storm. De buitenzijde van de masturbator is voorzien van een replica van Romi's kutje. De sleeve is aan de binnenkant voorzien van een spannende sleeve met verschillende structuren zoals ribbels, bobbels en sleuven. Door gebruik te maken van Fleshlight waterbasis glijmiddel glij je eenvoudig naar binnen, maar combineer je het met Fleshlight Ice of Fleshlight FIre, dan ben je gegarandeerd van een sensationele ervaring. 

Om je masturbatie ervaring nog spannender te maken en om je Fleshlight in zo goed mogelijke conditie te houden, raden wij je aan om gebruik te maken van de Fleshlight producten. Gebruik Fleshlight waterbasis glijmiddel voor een perfecte neutrale masturbatie. Houd je van wat warmte, gebruik dan de Fleshlight Fire Waterbasis Glijmiddel. Dit glijmiddel verwarmt wanneer deze in contact komt met de huid, om zo een levensecht warm gevoel na te bootsen. Als je van een verkoelend effect (tinteling) houdt geeft de Fleshlight Ice Waterbasis Glijmiddel je een tintelende ervaring. Om de Fleshlight Sleeve in top conditie te houden, gebruik je na het reinigen van de Fleshlight wat onderhoudspoeder. Dit strooi je eenvoudig door de Sleeve, waardoor deze langdurig soepel zal blijven aanvoelen.

Kenmerken
Materiaal: Cyberskin
Lengte: 25 cm
Diameter Sleeve: 0.7 tot 1.9 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Combineer en Bespaar
Fleshlight Girls - Romi Rain Storm
+
Fleshlight - Shower Mount

5% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 109,80
€ 104,31
Fleshlight Girls - Romi Rain Storm
+
Fleshlight - Shower Mount
+
Fleshlight - Sleeve Warmer

8% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 144,70
€ 133,12
Fleshlight Girls - Romi Rain Storm
+
Fleshlight - Sleeve Warmer

5% Korting op Bundel
Totaalprijs:
€ 114,80
€ 109,06

Laatst Bekeken

Bekend om haar explosieve seksualiteit, heeft Storm Romi's gewaagde persoonlijkheid en adembenemende schoonheid samen in een prachtige verpakking. Met..

€ 79,90