Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Allure - Faux Lederen Jock Met Wetlook Straps Lingerie

€ 21,90

De Faux Lederen Jock Met Wetlook Straps van Allure is een sexy heren lingerie item waarmee je het hoofd van je parter mee op hol laat slaan. De jock geeft je de mogelijkheid de penis te verbergen achter de mooie geperforeerde nep leren afwerking. Zo zal je partner steeds meer verlangen naar wat..
Roxana - Zwarte Visnet Top Met Slip Lingerie

€ 26,90

De Zwarte Visnet Top Met Slip L/XL van Roxana is een sexy heren lingerie set waarmee je het hoofd van je parter mee op hol laat slaan. De geeft je de mogelijkheid jouw sexy abs te verbergen achter het mysterieuze en mooie zwarte visnet shirt waarbij de billen mooi getoond worden door de hoog uitgesn..
Allure - Zwart Wetlook T-Shirt Lingerie

€ 39,90

De Zwart Wetlook T-Shirt van Allure is een sexy heren lingerie item waarmee je het hoofd van je parter mee op hol laat slaan. Het Shirt geeft je de mogelijkheid jouw sexy abs te verbergen achter de mooie zwarte wetlook. Zo zal je partner steeds meer verlangen naar wat voor een verassing ac..

Heren Lingerie: Sexy strapjocks, ondeugende boxers en wetlook tops.

Heren Lingerie maakt mannen nog meer verleidelijk dan ze al zijn. Met Sexy Strapjocks, ondeugende boxers en wetlook tops tover jij jezelf als man volledig om tot een voor vrouwen en mannen onweerstaanbare God. Hot Stuff heeft een groeiende Heren Lingerie Collectie bestaande uit verschillende verleidelijke outfits voor heren. De Heren Lingerie is beschikbaar in verschillende maten en materialen. Zo hebben we Heren Lingerie dat geproduceerd is van katoen, maar ook spannende wetlook heren lingerie.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Als je vandaag voor 18.00 uur online besteld, heb je jouw bestelling, behalve in het weekend, de volgende dag nog in huis. Net als jij vinden wij jouw privacy zeer belangrijk. Daarom gaan we met de grootste zorg met je bestelling om. Alle bestellingen die bij Hot Stuff worden geplaatst worden discreet verpakt. Dit betekend dat onze naam niet aanwezig is op de verpakking en we je bestelling in een blanco doos verzenden. Ook is via de verzendgegevens niet te herleiden dat het pakketje bij ons vandaan komt. Ontvang je jouw pakketje thuis? Dan moet er altijd voor het pakketje getekend worden. Maar je kunt je bestelling natuurlijk ook laten bezorgen op de vele PakjeGemak Locaties.