Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Fantasy Lingerie - Curve Valentina Babydoll & Slip

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

De Curve Valentina Babydoll & Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als nachtelijke outfit. De Curve Valentina Babydoll & Slip is geproduceerd van polyester en spandex, is zacht op de huid, flexibel en heeft een goede pasvorm. Met deze Curve Valentina Babydoll & Slip weet je partner voortaan hoe het is om door de meest mooie vrouw verleid te worden en ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Curve Valentina Babydoll & Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als nachtelijke outfit. De Curve Valentina Babydoll & Slip is geproduceerd van polyester en spandex, is zacht op de huid, flexibel en heeft een goede pasvorm. 

Met deze Curve Valentina Babydoll & Slip weet je partner voortaan hoe het is om door de meest mooie vrouw verleid te worden en weet jij hoe fijn het is om je sexy te voelen zowel in als buiten de slaapkamer. De outfit kan gewoon mee de wasmachine in en is daarom geschikt om keer op keer te dragen.

Kenmerken
Materiaal: Polyester, Spandex
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten