Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Baci - Jaquard Kanten Suspender Bodysuit

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Met de Jaquard Kanten Suspender Bodysuit van Baci breng je het hoofd van je partner in mum van tijd op hol. Deze prachtige en sensuele lingerie geeft elke vrouw de uitstraling van een onweerstaanbare verleidster. Deze Bodysuit van Baci bestaat uit één geheel en is onderverdeeld in een mooie top, suspenders en stockings. Zo blijven de billen bloot en is je look extra verleidelijk. Deze mooie Baci outfit geeft je een uitdagende look, waardoor jij je zelfverzekerd voelt en je partner met plezier zu..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Les Petits Bonbons - Blind Passion Mask

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Entice - Chelsea Halsband met Ketting Zwart

€ 54,90


XL / XXL
S / M / L


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
Met de Jaquard Kanten Suspender Bodysuit van Baci breng je het hoofd van je partner in mum van tijd op hol. Deze prachtige en sensuele lingerie geeft elke vrouw de uitstraling van een onweerstaanbare verleidster. Deze Bodysuit van Baci bestaat uit één geheel en is onderverdeeld in een mooie top, suspenders en stockings. Zo blijven de billen bloot en is je look extra verleidelijk. Deze mooie Baci outfit geeft je een uitdagende look, waardoor jij je zelfverzekerd voelt en je partner met plezier zult verleiden.

De Jaquard Kanten Suspender Bodysuit is geproduceerd van hoogwaardige nylon en spandex. Hierdoor voelt de lingerie comfortabel op de huid, heeft het een fijne pasvorm en verkrijgt de outfit zijn flexibiliteit waardoor deze geschikt voor dames met een S, M als L en XL/XXL maat. Je kunt de lingerie eenvoudig meewassen met je gewone was, zodat je er keer op keer weer van kunt genieten.

Kenmerken
Materiaal: Nylon, Spandex
Bodysafe: Ja
Maat: One Size (S,M,L) & XL/XXL
Gerelateerde producten