Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy Lingerie - Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip

0 beoordelingen

€ 59,90
Op voorraad

De Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als spannende top boven een spijkerbroek in de zomer. De Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip is geproduceerd van nylon en spandex, is zacht op de huid, flexibel en heeft een goede pasvorm. Met deze Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip weet je partner voortaan hoe het is om doo..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Kheper Games - 4Play Voorspel

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Durex - Lovers Connect Glijmiddel

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Wingman - Condooms 8 stuks

€ 9,90



Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als spannende top boven een spijkerbroek in de zomer. De Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip is geproduceerd van nylon en spandex, is zacht op de huid, flexibel en heeft een goede pasvorm. 

Met deze Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip weet je partner voortaan hoe het is om door de meest mooie vrouw verleid te worden en weet jij hoe fijn het is om je sexy te voelen zowel in als buiten de slaapkamer. De outfit kan gewoon mee de wasmachine in en is daarom geschikt om keer op keer te dragen.

Kenmerken
Materiaal: Nylon, Spandex
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten