Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Gun Oil - Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml

0 beoordelingen

€ 17,90
Op voorraad

De Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml van Gun Oil is een glijmiddel speciaal ontworpen voor liefhebbers van latex, fetish en kink. Dit glijmiddel is het beste silicone basis dressing en garment conditioner die er bestaat. De 3-moleculen siliconen is speciaal ontworpen zodat hij wat dikker is, langer mee gaat en in combinatie met latex en fetishwear te gebruiken is.De Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml is geschikt om full-body voor langere periode (de hele nacht door) te geb..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Kheper Games - Fetish Seductions

€ 22,90

BestellenToegevoegd
Sportsheets - Beginners Bondage Fantasy Kit

€ 29,90

BestellenToegevoegd
Steel Power - Ondeugende SM Pinwheel Metaal

€ 19,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml van Gun Oil is een glijmiddel speciaal ontworpen voor liefhebbers van latex, fetish en kink. Dit glijmiddel is het beste silicone basis dressing en garment conditioner die er bestaat. De 3-moleculen siliconen is speciaal ontworpen zodat hij wat dikker is, langer mee gaat en in combinatie met latex en fetishwear te gebruiken is.

De Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml is geschikt om full-body voor langere periode (de hele nacht door) te gebruiken, droogt niet uit, is veilig voor alle latex, is waterproof en is volledig smaak - en geurloos. Uiteraard kan de Siliconen Fetish Waterproof Glijmiddel 120 ml net als andere siliconen basis glijmiddelen niet met siliconen speeltjes gecombineerd worden. 

Kenmerken
Inhoud: 120 ml
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten