Customer Support Support Chat: Offline

L’Amourose heeft als doel om met haar producten al jouw female parts de meest sensuele ervaringen te bezorgen. Of je dit nu samen doet of alleen, L’Amourose heeft voor elk moment een speeltje dat jouw needs zal bevredigen. L’Amourose laat je in touch komen met de sexy godin die in elke vrouw schuilt, connecten met je ware zelf en je mentale en fysieke verlangens samen tot een hoogtepunt brengen. 

-8%
L'Amourose - Prism VII Rouge Verwarmende Rabbit Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 119,90 € 129,90

De Prism VII Rouge Verwarmende Rabbit Vibrator van L'Amourose is een prachtig ontworpen Tarzan Vibrator met een spannende verwarmende functie. Zo voelt de vibrator aan als een real life penis met zijn warme schacht. Met zijn ergonomische design is de Prism VII Rouge Verwarmende Rabbit Vibr..
Lamourose - Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 199,90

De Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator van L'Amourose is een ondeugend vrouwen speeltje waar u het letterlijk warm van zult krijgen. In tegenstelling tot de eerste L'Amourose Rosa G-Spot Vibrator maakt de Rosa Rouge gebruik van een unieke technologie: het Thermal Regulation System. Dit houdt in dat..
L'Amourose - Prism VII Stijlvolle Rabbit Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 119,90

De Prism VII Stijlvolle Rabbit Vibrator van L'Amourose is een prachtig ontworpen Tarzan Vibrator met een spannend prismatisch uiterlijk. Met zijn ergonomische design is de Prism VII Stijlvolle Rabbit Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en verwent hij tegeli..
L'amourose - Vera Clitorale Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 89,90

Vera is het bewijst dat ook de kleine dingen in het leven je stoutste dromen kunnen waarmaken. Vera is een compacte hand vibrator, maar laat je niet misleiden, want ze kan jou ontzettend fijn laten genieten dankzij haar opmerkelijk sterke en verschillende vibraties. Vera is zacht, voelt heel comfort..
L'amourose - Paramour Pleasure Set Vrouwen Speeltjes

€ 179,90

Passie krijgt voortaan een geheel nieuwe betekenis wanneer MAE, LANA & CLARK, deel van de welbekende Black Diamonds lijn, voortaan tot jouw speeltjes collectie horen. Deze drie beauties zijn de laatste toevoegingen aan de remote controlled Paramour pleasure set. De innovatieve touch-sensitive re..
L'amourose - Rosa G-Spot Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 149,90

Rosa is een echte eyecather op het gebied van innovatieve vibrators. Om jou zowel vaginaal als clitoraal optimaal te laten genieten, heeft Rosa twee afzonderlijke motoren die zich dankzij de Flex en Shift Technology perfect afstemmen op jouw lichaam, wensen en behoeften. Zo kom je geheel op jouw man..
L'Amourose - Prism V Elegante G-Spot Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 94,90

De Prism V Elegante G-Spot Vibrator van L'Amourose is een prachtig ontworpen G-Spot Vibrator met een spannend prismatisch uiterlijk. Met zijn ergonomische design is de Prism V Elegante G-Spot Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en kom je gegarandeerd tot ee..
L'amourose - Mya Vaginale Beads Vrouwen Speeltjes

€ 49,90

Prachtige vormen, micro-vibration design, gemakkelijk in te brengen en te reinigen na gebruik dankzij haar smooth uiterlijk. MYA beads zijn de perfecte combinatie tussen gemak en geweldig plezier. De MYA beads zijn verkrijgbaar in twee gewichten: Pro & Lite en zijn tevens met een enkele of dubbe..
L'amourose - Denia Rabbit Vibrator Vrouwen Speeltjes

€ 169,90

Denia is een prachtige vibrator met geweldige capaciteiten om jou optimaal te laten genieten. De vibrator heeft twee afzonderlijke motoren waarvan jij zelf de intensiteit geheel naar jouw plezier kunt aanpassen. Dankzij de Flex en Shift Technologie past de vibrator zich aan aan jouw lichaam waardoor..

L’Amourose heeft als doel om met haar producten al jouw female parts de meest sensuele ervaringen te bezorgen. Of je dit nu samen doet of alleen, L’Amourose heeft voor elk moment een speeltje dat jouw needs zal bevredigen. L’Amourose laat je in touch komen met de sexy godin die in elke vrouw schuilt, connecten met je ware zelf en je mentale en fysieke verlangens samen tot een hoogtepunt brengen.