0
  • ToyJoy - Backdoor Explorer Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • ToyJoy - Backdoor Explorer Prostaat Massager Anale Speeltjes

ToyJoy - Backdoor Explorer Prostaat Massager

  • € 14,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Backdoor Explorer Prostaat Massager van ToyJoy is een anaal seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de prostaat. Het stimuleren van de prostaat vergroot de intensiteit van het orgasme. De Backdoor Explorer Prostaat Massager heeft een ergonomische vorm waardoor de prostaat precies geraakt wordt. De Backdoor Explorer Prostaat Massager is een perfecte prostaat massager voor beginners. De kop van de Backdoor Explorer is toelopend en daarom gemakkelijk en comfortabel in te brengen met wat glijmiddel. De hals van de Backdoor Explorer is smal waardoor de sluitspier deze goed kan omsluiten. Zo blijft een onprettig gevoel uit.

De Backdoor Explorer is geproduceerd van hoogwaardige siliconen waardoor het product comfortabel zacht aanvoelt op de huid, waterproof en uiteraard bodysafe is. Voor het beste resultaat, extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik kun je de Backdoor Explorer Prostaat Massager eenvoudig reinigen met behulp van een toy cleaner of wat lauw water en een zachte zeep. 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Maat: one size 
Geschikt voor beginners: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Backdoor Explorer Prostaat Massager van ToyJoy is een anaal seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de prostaat. Het stimuleren van de prostaat..

€ 14,90