0
  • The Rabbit Company - The Beaded Backdoor Rabbit Anale Speeltjes
  • The Rabbit Company - The Beaded Backdoor Rabbit Anale Speeltjes
  • The Rabbit Company - The Beaded Backdoor Rabbit Anale Speeltjes
  • The Rabbit Company - The Beaded Backdoor Rabbit Anale Speeltjes

The Rabbit Company - The Beaded Backdoor Rabbit

  • € 144,90
  • Unieke all-round unisex vibrator
  • Stimuleert zijn prostaat en perineum
  • Stimuleert haar anaal, g-spot of clitoris
  • USB-Oplaadbaar, 100% waterproof en bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De The Beaded Backdoor Rabbit van The Rabbit Company is een anaal seksspeeltje voor zowel mannen als vrouwen. De The Beaded Backdoor Rabbit is een anale vibrator met duale motoren, wat betekend dat de vibrator twee gevoelige plekjes tegelijk of afzonderlijk van elkaar kan stimuleren. De The Beaded Backdoor Rabbit verwent hem met een prostaat massage terwijl het perineum gestimuleerd wordt. Zij zal genieten van intense anale orgasmes terwijl ze geniet van micro-vibraties op de schaamlippen en de clitoris. De The Beaded Backdoor Rabbit heeft een ergonomisch ontworpen vibrerende en masserende schacht welke speciaal ontworpen is voor prostaat en G-Spot stimulatie. 

De The Beaded Backdoor Rabbit heeft twee zeer krachtige afzonderlijk geplaatste vibrerende motoren waarmee je geniet van 6 stimulerende massage patronen, zowel in de kop als de schacht. Voor externe stimulatie biedt The Beaded Backdoor Rabbit 6 extra afzonderlijk te gebruiken functies om bijvoorbeeld de clitoris te stimuleren. Als kers op de taart is The Beaded Backdoor Rabbit voorzien van roterende kralen, voor nog meer intense vaginale of anale stimulatie. De The Backdoor Rabbit heeft een sterke basis met een coating van premium silicone, zo is de anale vibrator zowel waterproof als bodysafe.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op water basis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met en toy cleaner.

Kenmerken

Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Unisex: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De The Beaded Backdoor Rabbit van The Rabbit Company is een anaal seksspeeltje voor zowel mannen als vrouwen. De The Beaded Backdoor Rabbit ..

€ 144,90