Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Rocks Off - Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 59,90
Beperkt Voorraad

De Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager van Rocks Off is een slanke prostaat massager met een sensueel uiterlijk en gevoel. Het design van de Wild Boy is geïnspireerd op zijn succesvolle voorganger de Rude Boy. De Wild Boy heeft gestructureerde randen voor extra stimulatie en daarnaast wordt ook het perineum extra gestimuleerd. De vorm van de wild boy geeft de prostaat een heerlijke precieze massage en in combinatie met de vibraties ben je gegarandeerd van een geweldig hoogtepunt.De Wild Boy Vi..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager van Rocks Off is een slanke prostaat massager met een sensueel uiterlijk en gevoel. Het design van de Wild Boy is geïnspireerd op zijn succesvolle voorganger de Rude Boy. De Wild Boy heeft gestructureerde randen voor extra stimulatie en daarnaast wordt ook het perineum extra gestimuleerd. De vorm van de wild boy geeft de prostaat een heerlijke precieze massage en in combinatie met de vibraties ben je gegarandeerd van een geweldig hoogtepunt.

De Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager kent 7 verschillende snelheden welke worden geproduceerd door de zeer krachtige RO-8mm bullet. Deze bullet is tevens uitneembaar voor reiniging. De Wild Boy heeft een stevige basis, maar de coating is zijdezacht dankzij het hoogwaardige bodysafe silicone. Daardoor is de vibrerende prostaat massager niet alleen veilig, maar ook waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 16 cm
Diameter: 7 cm
Power: Batterijen
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten