0
  • Rocks-Off - Big Boy Intense Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Rocks-Off - Big Boy Intense Prostaat Massager Anale Speeltjes

Rocks-Off - Big Boy Intense Prostaat Massager

  • € 89,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Big Boy Intense Prostaat Massager van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Big Boy van Rocks-Off, maar dit keer is deze geweldige prostaat massager nog krachtiger en heb je maar liefst 10 verschillende vibratie snelheden tot je beschikking. De Big Boy Intense is volledig USB-Oplaadbaar en wanneer hij volledig opgeladen is verwent hij je 60 minuten lang op volle kracht. Je schakelt eenvoudig door je favoriete vibraties met de drukknop op de prostaat massager en je houdt hem 3 seconden ingedrukt om hem aan of uit te zetten.

De Big Boy Intense Prostaat Massager is geproduceerd van zachte flexibele bodysafe siliconen. De Big Boy Intense is eenvoudig in te brengen en wanneer hij eenmaal geplaatst is voorziet hij zowel de prostaat als het perineum van een heerlijke massage. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Besturing: Knop
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Big Boy Intense Prostaat Massager van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Big Boy van Rocks-Off, maar dit keer is dez..

€ 89,90