Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Pipedream - Vibrerende Anale Prostaat Massager Buttplug Zwart

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Vibrerende Prostaat Massager uit de collectie van Anal Fantasy van Pipedream is een krachtige, maar fluisterstille en waterproof massager die zowel het perineum als de prostaat stimuleert.. Dankzij de gebogen smalle kop is de Vibrerende Prostaat Massager gemakkelijk in te brengen en raakt hij precies de P-spot van de man. De fluisterstille vibraties geven u een heerlijk intense beleving. Het lichtelijk gebogen handvat geeft wat druk op het pernineum voor een extra stimulans. Doordat de prosta..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - Lithium LR41 Batterijen

€ 3,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Vibrerende Prostaat Massager uit de collectie van Anal Fantasy van Pipedream is een krachtige, maar fluisterstille en waterproof massager die zowel het perineum als de prostaat stimuleert.. Dankzij de gebogen smalle kop is de Vibrerende Prostaat Massager gemakkelijk in te brengen en raakt hij precies de P-spot van de man. De fluisterstille vibraties geven u een heerlijk intense beleving. Het lichtelijk gebogen handvat geeft wat druk op het pernineum voor een extra stimulans. Doordat de prostaat en het perineum tegelijk gestimuleerd worden, bent u gegarandeerd van een intens orgasme. De vibraties zijn gemakkelijk aan te zetten door de kop, waar de vibrator zich bevind, aan te draaien. 

Voor extra comfort bij het inbrengen en extra plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje eenvoudig en hygienisch met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: ABS
Inbrengbare lengte: 10 cm
Breedte: 2.5 cm
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja
Batterij: 3x button cell
Multispeed: Ja

Gerelateerde producten