Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Beginners Anale Prostaat Stimulator Zwart

0 beoordelingen

€ 16,90
Op voorraad

De Beginners Prostaat Stimulator uit de Anal Fantasy Collectie van Pipedream is een ideale prostaat stimulator voor beginners. De Beginners  Prostaat Stimulator stimuleert zowel de prostaat als het perineum. Met een smalle kop is hij comfortabel en gemakkelijk inbrengbaar. De textuur op de schacht geeft een plagende sensatie en het handvat zorgt voor extra veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De noppen geven druk op het perineum waardoor u een intens orgasme zult ervaren. De Beginners Prostaat..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Beginners Prostaat Stimulator uit de Anal Fantasy Collectie van Pipedream is een ideale prostaat stimulator voor beginners. De Beginners  Prostaat Stimulator stimuleert zowel de prostaat als het perineum. Met een smalle kop is hij comfortabel en gemakkelijk inbrengbaar. De textuur op de schacht geeft een plagende sensatie en het handvat zorgt voor extra veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De noppen geven druk op het perineum waardoor u een intens orgasme zult ervaren. De Beginners Prostaat Stimulator is waterproof en bodysafe. 

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis en na gebruik uw speeltje te reinigen met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: ABS
Inbrengbare lengte: 9 cm
Breedte: 2.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten