0
  • Doc Johnson - Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator Anale Speeltjes
  • Doc Johnson - Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator Anale Speeltjes

Doc Johnson - Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator

  • € 32,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator van Doc Johnson is een prachtig en zeer stimulerend anaal seksspeeltje voor mannen. Deze prostaat massager is zo ontworpen dat hij volledig aansluit op de de mannelijke anale anatomie. De vorm en afmeting van de kop zorgen ervoor dat de prostaat een heerlijke massage krijgt. De geribbelde body van de Platinum Premium De P-Spot Prostaat Stimulator is geribbeld en geeft een extra prikkelende sensatie. De vlakke ronde basis van de buttplug zorgt ervoor dat de buttplug ten alle tijden goed op zijn plek blijft zitten, ook wanneer je van positie veranderd.

De Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator is hypo-allergeen, eenvoudig te reinigen en 100% geproduceerd van platinum siliconen. Zo is de prostaat stimulator flexibel, non poreus, gaat hij langdurig mee en vrij van geur. Uiteraard is de Platinum Premium De P-Spot Prostaat Stimulator ook volledig bodysafe en waterproof. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 12 cm
Schacht Lengte: 11 cm
Diameter: 3.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Platina Premium De P-Spot Prostaat Stimulator van Doc Johnson is een prachtig en zeer stimulerend anaal seksspeeltje voor mannen. Deze prostaa..

€ 32,90