Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Booty Call - Booty Exciter Silicone Buttplug

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De Booty Exciter Silicone Buttplug van Booty Call is een ondeugende unisex buttplug. Dit betekend dat deze fijne Booty Exciter Silicone Buttplug haar voorziet van anale verwennerij tijdens bijvoorbeeld penetratie en hem verwent met met een fijn vullend gevoel en prostaat massage. De Booty Exciter Silicone Buttplug is naadloos en flexibel en heeft een coating van hoogwaardige silicone waardoor hij prettig zacht aanvoelt op de huid. Dit maakt de buttplug overigens ook geheel waterproof en bodysafe..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Booty Exciter Silicone Buttplug van Booty Call is een ondeugende unisex buttplug. Dit betekend dat deze fijne Booty Exciter Silicone Buttplug haar voorziet van anale verwennerij tijdens bijvoorbeeld penetratie en hem verwent met met een fijn vullend gevoel en prostaat massage. De Booty Exciter Silicone Buttplug is naadloos en flexibel en heeft een coating van hoogwaardige silicone waardoor hij prettig zacht aanvoelt op de huid. Dit maakt de buttplug overigens ook geheel waterproof en bodysafe.

De Booty Exciter Buttplug heeft een oversized ring waarmee je de buttplug gemakkelijk kunt uitnemen. De spitse kop maakt het inbrengen van de buttplug eenvoudig en dankzij de rechte nek omsluiten de sluitspieren de buttplug stevig waardoor je geen ongemakkelijk gevoel zult ervaren. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner. 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 10 cm
Diameter: 3 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten