0
  • Bathmate - 10 Speed Prostaat Vibe Anale Speeltjes
  • Bathmate - 10 Speed Prostaat Vibe Anale Speeltjes

Bathmate - 10 Speed Prostaat Vibe

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De 10 Speed Prostaat Vibe van Bathmate is een krachtige ergonomisch ontworpen prostaat massager welke ontworpen is voor ultiem prostaat en perineum stimulatie. De 10 Speed Prostaat Vibe is voorzien van de Bathmate best-selling 10 speed vibrerende bullet waarmee je geniet van extra intense vibraties. De Prostaat Vibe is 100% waterproof en kan daarom prima mee in de douche of in bad. De vibrerende bullet is uitneembaar waardoor deze ook afzonderlijk te gebruiken is om al je gevoelige plekjes mee te stimuleren. De Prostaat Vibe is geheel van siliconen en voelt daarom lekker zacht aan op de huid en dit is ook erg prettig bij het inbrengen van de prostaat massager. De vorm van de Bathmate prostaat vibe is zo gemaakt dat hij zowel voor beginners als gevorderden geschikt is.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Vibraties: Ja
Bullet uitneembaar: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

De 10 Speed Prostaat Vibe van Bathmate is een krachtige ergonomisch ontworpen prostaat massager welke ontworpen is voor ultiem prostaat en perine..

€ 59,90