Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Aneros - Eupho Syn Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

Als je op zoek bent naar een verfijnde versie van de Aneros Eupho, dan is de Aneros Eupho Syn jouw perfecte match. Met de feedback die het Aneros team over de Eupho ontving, is de Eupho Syn ontworpen. Dit is een verfiijnd en verbeterd exemplaar van de orginele Eupho. De Eupho Syn is net zo slang en heeft een gelijke kleine kop, maar er is een extra dikke silicone coating over het stijvolle frame aangebracht voor extra comfort en een heftigere beleving. Daarnaast is het Perineum-Tab met wat ronde..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Aneros - Sessions Waterbasis Glijmiddel

€ 12,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een verfijnde versie van de Aneros Eupho, dan is de Aneros Eupho Syn jouw perfecte match. Met de feedback die het Aneros team over de Eupho ontving, is de Eupho Syn ontworpen. Dit is een verfiijnd en verbeterd exemplaar van de orginele Eupho. De Eupho Syn is net zo slang en heeft een gelijke kleine kop, maar er is een extra dikke silicone coating over het stijvolle frame aangebracht voor extra comfort en een heftigere beleving. Daarnaast is het Perineum-Tab met wat rondere hoeken afgewerkt en heeft daarmee de benaming van Comfort Tab weten te verkrijgen.

De Eupho Syn is een prostaat massager waarover je met een sterke PC sluitspier zelf controle kunt hebben en daarmee subtiele sensaties zult beleven. Daarmee is de Eupho Syn zeer geschikt voor de wat gevorderde prostaat massager gebruiker. Eupho Syn heeft een aantrekkelijke vorm die je naar nieuwe hoogtepunten  zult brengen. Het ergonomisch design en zachte rondingen zorgen voor een geleidelijke opbouw van genot. Voor extra comfort tijdens het inbrengen en plezier tijdens gebruik raden we je aan om gebruik te maken van een glijmiddel.

De Aneros Eurpho Syn:
• Heeft een dun profiel zorgt voor nauwkeurige sensaties
• Ontwikkelt sterkere sluitspieren
• Zorgt voor sterkere, hardere erecties
• Geeft je handsfree genot
• Is ftalaatvrij en voelt fluweelzacht
• Heeft geen batterijen nodig

Kenmerken
Kop breedte: 1,9 cm
Mid-rugbreedte: 2,5 cm
Inbrengbare lengte: 10,2 cm

Gerelateerde producten