0
  • Anal Fantasy - Vibrerend Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Vibrerend Prostaat Massager Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Vibrerend Prostaat Massager Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Vibrerend Prostaat Massager

  • € 39,90
Maak je bestelling compleet:
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

Sexy Batterijen 4X AAA

€ 4,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog geen ervaring hebt, is de Vibrating Prostate Massager precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

De Vibrating Prostate Massager beschikt over een gebogen schacht perfect voor P-spot stimulatie, terwijl de krachtige fluisterstille motor rechtstreeks ongelofelijke trillingen stuurt naar uw meest gevoelige plek. De slim gevormde kern aan de onderkant zorgt voor externe druk op het perineum wat ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! De taps toelopende top maakt het inbrengen moeiteloos, terwijl de stevige ring zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening. Probeer de Vibrating Prostate Massager tijdens andere seksuele stimulatie voor een stijvere erectie en de sterkste, hardste climax ooit.

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 10.75 cm
Breedte: 3.25 cm

Batterijen niet inbegrepen

Laatst Bekeken

Als je nog geen ervaring hebt, is de Vibrating Prostate Massager precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen..

€ 39,90