0
  • Anal Fantasy - Two Fingers Fantasy Plug Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Two Fingers Fantasy Plug Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Two Fingers Fantasy Plug Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Two Fingers Fantasy Plug

  • € 24,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Two-Finger Fantasy Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De Two-Finger Fantasy Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang en daarna geleidelijk uit te breiden naar 3,75 cm. De flexibele as buigt mee met de contouren van uw lichaam om precies de juiste plek raken, terwijl de stevige ringen aan de basis voor een veilige en eenvoudige bediening zorgen. Probeer de Two-Finger Fantasy Plug tijdens andere seksuele stimulatie, en je zult harder dan ooit tevoren climaxen!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 10.75 cm
Breedte: 2.5 cm 

Beoordelingen

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Two-Finger Fantasy Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!&..

€ 24,90