Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - P Motion Oplaadbare Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 109,90
Op voorraad

Met de P Motion Oplaadbare Prostaat Massager van Anal Fantasy geniet elke man van een geweldige prostaat massager. Dit anale seksspeeltje voor mannen heeft een ergonomisch design, wat inhoudt dat hij afgestemd is op het lichaam van de man en deze daarom precies goed kan stimuleren. De prostaat massager heeft een sterke motor waarmee je geniet van 5 intense functies van vibraties. Onder de tweede bead van de prostaat massager bevinden zich 2 rollende ballen welke op en neer beweging en zo een hee..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Pjur - Man Basic Water Glijmiddel 100 ml

€ 9,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de P Motion Oplaadbare Prostaat Massager van Anal Fantasy geniet elke man van een geweldige prostaat massager. Dit anale seksspeeltje voor mannen heeft een ergonomisch design, wat inhoudt dat hij afgestemd is op het lichaam van de man en deze daarom precies goed kan stimuleren. De prostaat massager heeft een sterke motor waarmee je geniet van 5 intense functies van vibraties. Onder de tweede bead van de prostaat massager bevinden zich 2 rollende ballen welke op en neer beweging en zo een heen-en-weer sensatie creëren bij de kringspier.

De P Motion Oplaadbare Prostaat Massager is geproduceerd van premium siliconen, heeft en luxueuze uitstraling en heeft een prettige basis waarmee de massager netjes blijft zitten en daarnaast ook eenvoudig uit te nemen is. De prostaat massager is volledig oplaadbaar, waterproof en bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op water basis . Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 9.5 cm
Diameter: 4 cm
Power: Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Multifunctioneel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten