Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager

0 beoordelingen

€ 49,90
Op voorraad

De Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager van Anal Fantasy is een perfect anaal seksspeeltje wanneer je op zoek bent naar een anaal seksspeeltje om je anale grenzen te verleggen. De prostaat massager heeft een ronde kop, voor eenvoudig inbrengen, en een anker aan het uiteinde voor veilig gebruik en een comfortabele fit. Zo is de Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager een zeer geschikt anaal seksspeeltje voor beginners, maar zullen gevorderde anale liefhebbers ook zeker genieten van dit verasse..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager van Anal Fantasy is een perfect anaal seksspeeltje wanneer je op zoek bent naar een anaal seksspeeltje om je anale grenzen te verleggen. De prostaat massager heeft een ronde kop, voor eenvoudig inbrengen, en een anker aan het uiteinde voor veilig gebruik en een comfortabele fit. Zo is de Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager een zeer geschikt anaal seksspeeltje voor beginners, maar zullen gevorderde anale liefhebbers ook zeker genieten van dit verassende seksspeeltje.

De ronde kop heeft 4 kleine ribbeltjes als toevoeging om je wat extra te stimuleren via de prostaat, ook wel de P-Spot genoemd. Het ergonomische ontwerp van de basis zorgt ervoor dat de buttplug netjes op zijn plek blijft zitten. Je drukt eenvoudig op de knop op de onderzijde van de Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager waarna je geniet van heerlijke anale vibraties. De Geribbelde Vibrerende Prostaat Massager is volledig waterproof en daarom kun je hem ook prima dragen terwijl je een douche neemt.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Inbrengbare Lengte: 13.3 cm
Diameter: 3.5 cm
Power: 3x AAA Batterijen
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten