Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Classix Prostate Stimulator precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  De Classix Prostate Stimulator is slim gevormd voor P-Spot stimulatie, terwijl de afgeronde kern aan de onderzijde zorgt voor externe druk op het perineum, dat ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! De bolvormige structuur biedt extra genot, terwijl het stevige handvat zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening. Probeer ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Classix Prostate Stimulator precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De Classix Prostate Stimulator is slim gevormd voor P-Spot stimulatie, terwijl de afgeronde kern aan de onderzijde zorgt voor externe druk op het perineum, dat ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! De bolvormige structuur biedt extra genot, terwijl het stevige handvat zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening. Probeer de Classix Prostaat Stimulator tijdens andere seksuele stimulatie voor een stijvere erectie en het sterkste en hardste orgasme ooit!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Implanteerbare lengte: 10 cm
Breedte: 3.75 cm  

Gerelateerde producten