0
  • Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Classix Prostate Stimulator precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De Classix Prostate Stimulator is slim gevormd voor P-Spot stimulatie, terwijl de afgeronde kern aan de onderzijde zorgt voor externe druk op het perineum, dat ervoor zorgt dat je harder dan ooit tevoren klaarkomt! De bolvormige structuur biedt extra genot, terwijl het stevige handvat zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening. Probeer de Classix Prostaat Stimulator tijdens andere seksuele stimulatie voor een stijvere erectie en het sterkste en hardste orgasme ooit!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Implanteerbare lengte: 10 cm
Breedte: 3.75 cm  

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Classix Prostate Stimulator precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkenn..

€ 19,90