0
  • Tantus - Perfect Butt Plug Plus Anale Speeltjes

Tantus - Perfect Butt Plug Plus

  • € 44,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Perfect Butt Plug Plus van Tantus is de perfecte buttplug voor anale liefhebbers die klaar zijn voor de volgende stap in anaal plezier. Het zachte silicone oppervlak geeft een zijdezacht gevoel  terwijl de Tantus Original Bullet u anaal verwent met 3 verschillende vibratie snelheden voor extra intense stimulatie. 

De Perfect Plug Plus heeft een lange flexibele nek welke gemakkelijk meebuigt met de vormen van uw lichaam. Zo kunt u de buttplug gemakkelijk naar binnen laten glijden zonder dat dit u enige moeite kost of een onplezierig gevoel geeft. Het anker maakt de buttplug extra veilig in gebruik en zorgt er daarnaast voor dat deze comfortabel en stabiel blijft zitten.

Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygiënisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 10 cm
Diameter: 3 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja

Laatst Bekeken

De Perfect Butt Plug Plus van Tantus is de perfecte buttplug voor anale liefhebbers die klaar zijn voor de volgende stap in anaal plezier. Het zachte ..

€ 44,90