Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Tantus - Perfect Butt Plug Plus

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

De Perfect Butt Plug Plus van Tantus is de perfecte buttplug voor anale liefhebbers die klaar zijn voor de volgende stap in anaal plezier. Het zachte silicone oppervlak geeft een zijdezacht gevoel  terwijl de Tantus Original Bullet u anaal verwent met 3 verschillende vibratie snelheden voor extra intense stimulatie. De Perfect Plug Plus heeft een lange flexibele nek welke gemakkelijk meebuigt met de vormen van uw lichaam. Zo kunt u de buttplug gemakkelijk naar binnen laten glijden zonder dat dit..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Perfect Butt Plug Plus van Tantus is de perfecte buttplug voor anale liefhebbers die klaar zijn voor de volgende stap in anaal plezier. Het zachte silicone oppervlak geeft een zijdezacht gevoel  terwijl de Tantus Original Bullet u anaal verwent met 3 verschillende vibratie snelheden voor extra intense stimulatie. 

De Perfect Plug Plus heeft een lange flexibele nek welke gemakkelijk meebuigt met de vormen van uw lichaam. Zo kunt u de buttplug gemakkelijk naar binnen laten glijden zonder dat dit u enige moeite kost of een onplezierig gevoel geeft. Het anker maakt de buttplug extra veilig in gebruik en zorgt er daarnaast voor dat deze comfortabel en stabiel blijft zitten.

Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygiënisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 10 cm
Diameter: 3 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Gerelateerde producten