Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Steel Power - RVS Metalen Diamant Buttplug Medium

0 beoordelingen

€ 39,90
Beperkt Voorraad

De RVS Metalen Buttplug Met Diamant van Steel Power Tools is een slanke, moderne buttplug welke geproduceerd is van hoogwaardig roestvrij staal. Deze robuuste buttplug is de perfecte aanvulling op uw anale speeltjes collectie. Staal heeft de prettige gewoonte zich aan te passen aan de temperatuur van uw lichaam. Maar u kunt er ook voor kiezen een extra twist aan uw anale avontuurtje te geven door de buttplug vooraf te verwarmen of te koelen. De buttplug is naadvrij en daarom extra hygienisch ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De RVS Metalen Buttplug Met Diamant van Steel Power Tools is een slanke, moderne buttplug welke geproduceerd is van hoogwaardig roestvrij staal. Deze robuuste buttplug is de perfecte aanvulling op uw anale speeltjes collectie. Staal heeft de prettige gewoonte zich aan te passen aan de temperatuur van uw lichaam. Maar u kunt er ook voor kiezen een extra twist aan uw anale avontuurtje te geven door de buttplug vooraf te verwarmen of te koelen.

De buttplug is naadvrij en daarom extra hygienisch en comfortabel. De prachtige diamant geeft een extra classy look aan de buttplug. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Roestvrij Staal (metaal)
Totale Lengte: 7.5 cm
Inbrengbare Lengte: 6.5 cm
Diameter Buitenkant: 3 cm

Gerelateerde producten