Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Pipedream - Anal Fantasy P-Spot Buttplug Zwart

0 beoordelingen

€ 24,90
Beperkt Voorraad

De P-Spot Buttplug uit de Anal Fantasy Collectie van Pipedream is een buttplug met zuignap met een vorm die de prostaat precies stimuleert. De smalle en ronde top maakt het extra gemakkelijk om de buttplug comfortabel in te brengen. Dankzij de flexibele schacht buigt de buttplug mee met de vormen van het lichaam. De P-Spot Buttplug heeft een sterke zuignap waarmee de buttplug op elk oppervlak te gebruiken is. Daarnaast zorgt de zuignap voor extra veiligheid.  De P-Spot Buttplug is geproduceer..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De P-Spot Buttplug uit de Anal Fantasy Collectie van Pipedream is een buttplug met zuignap met een vorm die de prostaat precies stimuleert. De smalle en ronde top maakt het extra gemakkelijk om de buttplug comfortabel in te brengen. Dankzij de flexibele schacht buigt de buttplug mee met de vormen van het lichaam. De P-Spot Buttplug heeft een sterke zuignap waarmee de buttplug op elk oppervlak te gebruiken is. Daarnaast zorgt de zuignap voor extra veiligheid. 

De P-Spot Buttplug is geproduceerd van het ultra-hygienische Elite Silicone en is vrij van weekmakers, waterproof en bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u de P-Spot Buttplug gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Inbrengbare lengte: 8.9 cm
Breedte: 3.1 cm

Gerelateerde producten