Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • PicoBong - Remoji Surfer Plug Vibe Anale Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Surfer Plug Vibe Anale Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Surfer Plug Vibe Anale Speeltjes

PicoBong - Remoji Surfer Bluetooth Buttplug

  • € 119,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Remoji Surfer Bluetooth Buttplug van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend anaal seksspeeltje voor hem en haar. Deze prachtig ontworpen vibrerende buttblug verwent zowel dames als heren met intense anale vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android).

De Remoji Surfer Bluetooth Buttplug is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app. Zo kun je heel ondeugend ook in het openbaar je grenzen verleggen, zonder dat iemand het door heeft. De Remoji Surfer Bluetooth Buttplug is geheel USB-oplaadbaar en heeft een coating van hoogwaardige medicinale siliconen waardoor de buttplug comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook bodysafe en waterproof is. De buttplug is eenvoudig in te brengen en het handvat maakt het net zo makkelijk om de buttplug weer uit te nemen. Met 6 verschillende voorgeprogrammeerde opties, geniet je keer op keer van uitdagende vibraties, maar je kunt via de app ook zelf je favoriete vibraties samenstellen.

Voor nog meer plezier en wat extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Totale Lengte: 10.3 cm (inclusief koord)
Inbrengbare Lengte: 8.5 cm
Diameter: 3.4 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
App bestuurbaar: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Remoji Surfer Bluetooth Buttplug van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend anaal seksspeeltje voor hem en haar. D..

€ 119,90